Definitive Guide Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Binalarda mevcut yangın kapıları ve esas bapların yerı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği gibi, bir odanın kucakindeki farklı bir oda kapısı da mümkün.

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar konulevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar mideeride çevrilmiş kalabilir.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 grup hiçbir kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması gerçek nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları dolu isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın kadar ivedili durumlarda içeriden yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının mütenasip standartlara ve yönetmeliklere reva olup olmadığını yakalamak bâtınin kimlik ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Bapnın Kapanma Sistemi: Yangın bapları çoklukla otomatik olarak kapanabilen özel bir mekanizmaya sahiptir. Bu oluş, bapnın yangın yerinde hızlı bir şekilde kapanmasını sağlamlar, böylelikle yangının yayılmasını engeller.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve esas bapların yönı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği üzere, bir odanın sineindeki farklı bir göz kapısı da olur.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Bu yangın kapısı modellerinin her biri, binaların yarar düzeyde yangın koruması ile donatılmasını sağlayarak belli gereksinimlerı ve regülatör standartları durdurmak üzere mutasavvertır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile başka Yangın Kapısı Firmaları Yangın Merdiveni Kapısı ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye geçim ve makul yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Sertifikasız yangın bapları da reva maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Bozuk yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları kucakin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar iktisadi bir alternatif sunar.

Report this wiki page